N-ethylhexedrone: Voor het eerst hexen gesnoven (tripreport)

N-Ethylhexedrone

Ik was op zoek naar een goedkoop alternatief voor cocaïne. Toen ik online ging rondzoeken raakte ik geïnteresseerd in N-ethylhexedron (Hexen). Met wat vrienden heb ik een beetje gesnoven om te kijken hoe dat bevalt.

Lees ook de Gids voor bewust gebruik van nieuwe drugs

Ik had geen weegschaal (ik weet het, dat is gevaarlijk), dus ik deed het op gevoel. Ik nam een veel kleinere lijn als ik normaal van sos zou nemen.

Het pikte voor 5 seconden en het bleef 1 minuut naar verbrand plastic ruiken. Daarna ging het weg.

Binnen de eerste drie minuten voelde ik het al. Het eerste gevoel voelde meteen als het euforische gevoel van sos.

Na 10 minuten leek het even veel te worden, maar dat was door het heel euforisch gevoel. Na 2 minuten was het beangstige gevoel weg. Na het zelf getest te hebben liet ik 3 van mijn vrienden ook proberen, weliswaar met een iets kleinere lijn als mijzelf. Dus bij deze breid ik het tripreport ook uit naar mijn vrienden. Zij voelden het ook na 1 minuut dus mijn eerste raad na 15 minuten na inname is: begin met heel weinig; hiermee bedoel ik veel minder als je normaal gewoon bent van cocaïne.

Na 40 minuten: voelt nog altijd heel gelijk aan sos, dus tot nu toe vind ik het een heel geslaagde vervanger.

Na 70 minuten is het gedaan, conclusie: Zeer waardige vervanger van sos zeker gezien de prijs. Je moet véél minder per keer snuiven dan sos en het kost véél minder. Het gevoel is heel gelijkbaar maar soms zeer heftige pieken dat je even moet bekomen maar dat was misschien omdat ik teveel had genomen.

Geef een reactie