Hier kun je anoniem vragen stellen over drugs

Anoniem-vragen-stellen-over-drugs

Sommige mensen willen graag anoniem een vraag stellen over drugs. Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina. 

In onze besloten facebookgroep Changing Perspective worden allerlei vragen gesteld over drugs. Die vragen worden beantwoord door groepsleden en door moderators. De moderators bewaken de kwaliteit van de antwoorden. Zij doen factchecks en zorgen ervoor dat de groepsregels nageleefd worden.

Anoniem vragen stellen

Als je een post plaatst op Facebook dan staat standaard je naam erbij. Met vragen over drugs is dat soms vervelend. Soms wil je liever niet dat mensen weten dat je drugs gebruikt.

Je kunt op deze pagina anoniem een vraag stellen. Vul daarvoor het contactformulier in dat onderaan deze pagina staat. Wil je liever niet dat moderators weten wie je bent? Vul dan [email protected] in bij de afzender.

Let wel op: als je niet opgeeft wie je bent dan kunnen moderators ook geen contact met je opnemen om de vraag wat duidelijker te krijgen.

Anonieme vragen worden in de groep gepost

Alle anonieme vragen worden in de groep gepost. Je naam zal nooit bij een vraag vermeld worden. Ook niet als je in het contactformulier je e-mailadres hebt opgegeven.

Je moet wel lid zijn van de besloten Facebookgroep Changing Perspective om de antwoorden op je anonieme vraag te kunnen lezen. Ben je nog geen lid van de besloten groep? Klik dan hier om je aan te melden.

Let wel op: je moet een paar vragen beantwoorden voordat we je lidmaatschap goedkeuren. Als je de vragen niet juist beantwoordt dan kan je geen lid worden.

Vragen stellen via PM

Je kunt ook anoniem vragen via een persoonlijk bericht op Facebook. Je kunt contact opnemen met een van de moderators van de besloten groep Changing Perspective.

Ook kun je een persoonlijk bericht sturen naar de openbare pagina van stichting Changing Perspective. Moderators maken dan een screenshot van je vraag zonder je naam en posten je vraag daarna in de groep.

Stel je vraag via het contactformulier

In het contactformulier hieronder kun je je vraag stellen. Moderators posten dan je vraag in de besloten Facebookgroep.