Ketamine: mijn eerste hallucinaties (tripreport)

Ik heb ooit wel eens keta gedaan maar niet op de manier hoe ik het afgelopen zondag heb beleefd na een feestje.

Lees ook de veelgestelde vragen (F.A.Q.) over ketamine

Na een mooie hockeywedstrijd zijn we meteen gaan racen naar de feestlocatie om daar te knallen. Het feest kwam ten einde en wij waren nog lang niet klaar. Voordat we in de auto stapte om naar de after te rijden namen we allemaal nog een ‘kwartje’ zodat we op de after er helemaal klaar voor zijn. We waren op de after met negen vrienden en een mega vage lamp die allemaal warme en koude kleuren weergaf.

Zeven lijnen op de telefoon

We leggen op mijn telefoon zeven lijnen keta, oh god, daar gaan we dan. Ik werd een beetje vaag en de lucht voelde vreemd aan. Voor de rest was er niet veel aan de hand. Ik werd moe want de xtc-pil begon uit te werken. Ik dacht: “is dit het nou, waarom vind iedereen dit nou leuk?” We namen meer keta gedurende de avond en rond 03:00 gingen de eerste jongens weg. Rond een uurtje of 05:00 waren we nog met 4 jongens en een meisje. Ik nam nog een lijn keta en ik merkte aan mezelf dat ik nu wel genoeg had. Ik lag op de bank en ik wilde eens kijken wat er zou gebeuren als ik ineens snel zou opstaan.

De eerste dimensie

Ik ging opstaan en ‘WOW, IK WAS KNEITER GROOT’. Als een raket schiet ik naar dimensie 1. De jongens die op de bank liggen zijn echt heel klein en ik voel me net zo groot als God. Ik was gewoon groter dan een stoel, een lamp en alle mensen die onder mij waren bestonden niet meer.

Wanneer ik mijn vingers voor mijn ogen ging bewegen zag ik geen vijf vingers maar vijftien vingers. Ik liep als een debiel en Femke wilde met mij stoeien en ik kon echt niet reageren om haar snelle prikken in mijn zij. ‘Gek’ dacht ik, “normaal kan ik helemaal niet tegen poken.” Ineens zie ik Tim en Nick in de keuken sleutelpunten Keta pakken. Nick was al behoorlijk aan het scheppen in het zakje en ik dacht: “Fuck it, ik wil ook.” Ik nam de allerlaatste sleutelpunt en toen sloeg de stemming totaal om.

Ik belandde in dimensie 10

Ik begon de trip te ervaren als een super individuele trip. Ik was alleen in deze dimensie en ik zag Nick, Tim en Femke wel, ik kon ook met ze communiceren maar als ik de gesprekken ging volgen praatte iedereen langs elkaar heen.

Ik liep naar de muur en deze was ziek interessant, het was een gipsplaat met een kleur wit, waar een paarse gloed over heen hing. Ik raakte met beide handen de gipsplaat aan en iedereen deed me na. De muur had een hele vreemde textuur en dit was zo bevredigend. Ik keek naar mijn voeten en ik schrok mij dood. Mijn lichaam vormt zich in een godverdomme driehoek!

Snel ging ik weg van de plek, ik wilde naar de stoel lopen maar ik kon het niet, ik wilde mij omdraaien naar Nick toe maar ik kon het niet. Het enige wat ik kon was terug naar de muur en via de muur ging ik als een salamander de kamer rond.

Ronde bal van cement

Toen zag ik ineens de voetbal waarmee we die avond nog even een balletje zijn gaan trappen. Hij zag eruit als een ronde bal van cement en moest zeker 100 miljoen kilo wegen. Het leek eigenlijk een beetje alsof er een planeet lag. Als een salamander loop ik naar de planeet en ik ga hem oppakken. Rustig zak ik door mijn knieën en pak ik de planeet met twee handen vast. Damn, het lukt me ook nog. Ik rol de planeet door de kamer en het zag er zo prachtig uit. Ik kon niet inschatten wanneer de planeet iets zou raken in de kamer. Als de planeet de muur raakte kaatste hij onverwachts weer terug en dit gaf mij een heel raar gevoel. Ik was intens gelukkig en raar en was mij nog steeds bewust van het feit dat we kneiter hard aan het trippen waren.

Iedereen zat weer op de bank en ik was nog steeds bezig met de planeet. Ik pakte de bal met een hand op en hield hem in de lucht alsof ik goud gevonden heb. Iedereen was geïnspireerd door de bal. Ik was God, ik was het Universum, en ik hield alle planeten in het universum in stand.

De trip aanwijzen

Weet je wat ook gek was? Ik kon de jongens precies aanwijzen hoe ver ik was in mijn trip, ik wees naar een punt in het plafond want daar waren mijn gedachten en gevoelens en ze lagen daar goed. Mijn gevoelens waren verstopt voor de rest en dat bracht mij in een chille vibe. Ik loop nog wat rond door de kamer samen met Nick en Tim. Alles was zo fijn, alles was zo licht, ik kon in deze gemoedsstand wel uren blijven trippen.

Terugblik

Ik heb ketamine onderschat, deze drug is super tripy. Ik heb zeker vier dagen nodig gehad om te beschrijven wat ik nou eigenlijk gevoeld heb. Ik weet niet of ik nog een keer in deze toestand door de woonkamer wil flaneren, misschien over een jaartje weer, even back to basic.

Ketamine: mijn eerste hallucinaties (tripreport)
2 (40%) 1 vote[s]

Geef een reactie