Lezing: CP Praat Hard

Changing Perspective houdt op zaterdag 3 november de eerste serie lezingen van CP Praat Hard. Drie sprekers komen vertellen over drugs in het nieuws, drugs in het lichaam, en drugs in het hoofd. 

Koop hier je ticket voor CP Praat Hard

Enige tijd geleden hebben we met een poll in de facebookgroep gepolst of een avond gevuld met lezingen jullie leuk lijkt. Daarop werd overweldigend enthousiast gereageerd. Daarom zijn moderators keihard aan de slag gegaan om zoiets voor jullie mogelijk te maken. En nu is het bijna zover!

We willen je graag uitnodigen om samen met ons de allereerste editie van CP Praat Hard bij te wonen, op 3 november, vanaf 19:00 uur in de Kargadoor te Utrecht. De avond is ingevuld met presentaties van drie geweldige sprekers:

Tom over drugs in het nieuws

Onze geliefde journalist en vliegensvlugge vragenbeantwoorder, Tom Kiel, gaat ons haarfijn en op geslepen wijze uitleggen waarom drugs steeds op dezelfde, negatieve manier in het nieuws worden besproken. Is het mogelijk dat de therapeutische aspecten, spirituele waarde en leuke ervaringen ook besproken worden? En zo ja, hoe kunnen wij hier voor zorgen?

Lavinia over drugs in het lichaam

De tweede presentatie is van onze eigen supersnelle farmacologe en drugsnerd Lavinia Stegemann. Zij gaat uitleggen hoe dat nou zit met de giftigheid van drugs. Wat doen psychoactieve stoffen, zoals bijvoorbeeld MDMA of LSD in het lichaam? Wat betekent schade nou eigenlijk? En is schade altijd onherstelbaar? Lavinia neemt je mee op een reis door het lichaam.

Niels over drugs in het hoofd

De derde spreker van de avond is Niels Bom van Unity, die eerder zijn debuut heeft gemaakt op Psy-Fi. Hij komt ons vertellen hoe een ‘bad trip’ van de binnenkant kan voelen en hoe je voor iemand kan zorgen die een ‘bad trip’ heeft zodat het snel weer beter gaat.

Feestelijke bekendmaking

Naast deze lezingen willen we ook feestelijk nieuws delen! Ook is er dan eindelijk een kans om je mede community-lid en de koppen achter Changing Perspective eens in het écht te ontmoeten. Ben je ook zo enthousiast en leergierig als wij? Wacht dan niet langer en koop een ticket, want VOL = VOL.

Koop hier je ticket voor CP Praat Hard

Beoordeel dit artikel