Cacao: onverwacht aangenaam (tripreport)

cacao-tripreport

Ik hoor jullie al denken, cacao? Ja, cacao. Ik space ‘m nog steeds van dit goddelijke spul en ik wil graag met jullie delen hoe en wat.

In cacao zit onder andere de psychoactieve stoffen cafeïne, serotonine, theobromine, tryptofaan en tryptamine, die in de vorm van chocola eigenlijk niet goed tot hun recht kunnen komen (door vetten, suikers en andere toevoegingen die het activeren van deze stoffen tegengaat). 

Als je het echter puur/rauw koopt, smelt (au bain-marie!) en vermengt met agavesiroop en cayennepaper, heb je een heerlijk chocodrankje met aangename effecten. Iets wat je je eigenlijk wel kan voorstellen als je bedenkt welke stoffen er in blijken te zitten.

Ik snap het als je nog steeds niet bent overtuigd: ik was eerst namelijk ook sceptisch. Na een paddo-microdose en cacao-ceremonie ben ik echter fan. Ik zal niet op de details ingaan van hoe dat was, want ik wil mijn ervaring van net beschrijven nu het nog vers in mijn gedachten en lichaam zit.

We besloten daarna thuis een keer een cacaodrankje te maken. Met veel succes.

Voor de duidelijkheid: in heb veel, verschillende soorten drugs gedaan. MDMA, 4F-A, 4-mmc (miauw miauw of mephedrone), noem maar op. Speed, coke, allemaal door m’n neus gegaan. Sinds een tijd ben ik echter afgestapt van de upper-hype en ontmoette ik mijn huidige vriend, met wie ik ook die ceremonie heb gedaan. We besloten daarna thuis een keer een cacaodrankje te maken. Met veel succes. Vooral als we seks gingen hebben. Ja, ik ga het nu inderdaad hebben over seks.

Onze seks is normaal gesproken al geweldig en ik kan me geen beter seksleven (en liefdesleven!) voorstellen. Ze zeggen dat met cacao je hart geopend wordt. Nog meer? Blijkbaar wel. Mijn eerste keer klaarkomen zonder gebruik van mijn handen was tijdens onze tweede keer cacao een feit.

Vandaag: we hebben in de ochtend al seks gehad en de hele dag gechilld. Tijdens de middag was het voorspel voor de avond eigenlijk al begonnen. 

Na lekker Indiaas te hebben gegeten, en besloten geen changa te roken maar cacao te doen (changa komt morgen, misschien schrijf ik daar ook een report over!). Hij zat te gamen, ik smolt de blokken cacao.

Agavesiroop en cayennepeper ingedaan (capsaïne activeert de psychoactieve stoffen in cacao nog meer) en doe de melkopschuimer in de pan om het goedje nog iets romiger te maken. Daarna dronken we het op.

Het drinken zelf vind ik altijd matig: het is toch een flinke berg cacao die je naar binnen werkt na al gegeten te hebben. Het valt de ene keer zwaarder op de maag dan de andere keer. Gelukkig duurt dat gevoel nooit lang. Na tien minuutjes van het magische brouwsel te hebben gedronken voel ik m’n lichaam al lichter worden. De bekende body-buzz. Chill. We gaan een serie kijken.

Na de aflevering was het al 1:00. We poetsen onze tanden. Omdat ik daar eerder mee begon lag ik al eerder op bed, wachtende in mijn string en topje. Toen hij ook terugkwam, sprong hij op bed en gaf me een bilmassage. Om te zorgen dat dit geen seksverhaal wordt, zal ik de details buiten beschouwing laten, maar oh, wat waren we opgewonden. Regelmatig, sinds kort, doen we ook experimentele dingen tijdens seks, maar daar was nu geen sprake van. Na een tijd te hebben genoten kwam de climax. Wow. Wauw. Jezus. 

Orgasmes zijn natuurlijk altijd chill, maar de cacao doet een schepje er bovenop. Terwijl ik op hem zit en de top bereik kom ik in een space, ik heb het gevoel alsof mijn orgasme jaren duurt. Ondertussen beweeg ik enthousiast door tot ook hij zijn climax bereikt. Echt. Hoe kan dit. Nadat we bij aan het komen zijn, zijn we allebei even aan het naspacen. Voor hem duurt dat niet lang: hij ligt nu vredig naast me te slapen. Ik werd echter totaal geactiveerd. M’n lichaam tintelt nog steeds en ik voel me superfijn en tevreden. Ik zeg nog tegen hem dat ik een reportje zou schrijven. Zogezegd zo gedaan. Ik ga zo stoppen met schrijven en nog even nagenieten.

Ik weet dat ik geen drugs moet aanraden, maar pure cacao is zelfs gezond voor je, dus ik zou zeggen: open je mind (en hart!) en probeer het eens. Het is zooo fijn ☺

Geef een reactie