Truffels: trippen met mijn Tindermatch (tripreport)

truffels-mexicana-tripreport

Ik zit de laatste tijd best veel op Tinder (misschien iets te veel) en kreeg een like van iemand die net zoals mij iedereen liket. Ik keek naar zijn profiel en zag wat dingen die mijn aanspraken. We hadden een kort gesprek waarna we op Whatsapp overgingen. Na wat praten had ik hem uitgenodigd om eens samen truffels te nemen bij hem thuis.

Aangezien hij slechts kennis met truffels wilde maken, en het niet vaker wil doen, had ik voor een eerste keer een vrij sterkte hoeveelheid truffels aanbevolen (15 gram Holandia). We spraken af voor aankomende vrijdag op een openbare plek om vervolgens samen even naar de smart te gaan en eten te halen om daarna samen naar zijn huis te gaan. Hij had een leuke kamer niet veel ruimte maar meer dan genoeg voor twee personen. Ik mocht op zijn grote stoel zitten en hij lag op zijn bed.

Allebei een bloedneus

We namen de truffels in met wat chocola en zette de nieuwe Spongebob film op. Ongeveer een half uur na het ingenomen te hebben zette ik Alice in Wonderland op omdat dat iets makkelijker te volgen is en meer trippy is. Ik voelde mij niet zo lekker en gaf aan dat ik graag naar de WC wou om te braken. Hij zich voelde ongeveer hetzelfde en tijdens het braken kreeg hij een bloedneus was best wel trippy was.

Na terug te lopen kreeg ik het heel koud dus deed ik mijn vest aan. Nu we al even in de trip zaten keek ik naar buiten naar de huizen die haast een dansje deden voor mijn ogen.
Ook keek ik naar zijn plafond die wat imperfecties had het leek op een soort van beamer die er op scheen die trippy afbeeldingen liet zien.Mijn vriend ligt nu op bed en kijkt naar de film en tript ook lekker. Ik keek naar zijn hoofd die langzaam naar het hoofd van een aap aan het veranderen was.

Misselijk

Ik moest nog naar de WC dus liepen we er samen naartoe. Het bloed van hem was er nog een beetje maar dat maakte niet uit. Toen ik op de WC zat had ik het idee dat de wc hokje draaide beetje alsof je de WC in de trein pakt. We liepen terug en gingen weer verder, hij had nog wat zoethoutthee van die ochtend en schonk wat voor ons in. Ik nam een slok van de wat waterige thee die een hele zoete na smaak had wat vet chill was.

De film was afgelopen en de vriend zette wat Electro swing op wat ik erg kon Waarderen. We zaten de trip nog even uit tot een uurtje of negen en mijn vriend ging een game spelen.
Ik was ook bijna weer nuchter op een na wat vaag gevoel. Ik kreeg het op eens zeer warm en we gingen weer langzaam samen naar de bus. Hij nam een frisbee mee waar we nog wat mee gingen overgooien met mijn geweldige motoriek.

Ik nam nog even een broodje uit de muur omdat we alleen maar zoetekauw hadden gehad en we vervolgde onze weg. We hadden nog even een leuk gesprek en ik nam de bus naar huis.

Geef een reactie