Het is gelukt! Seks tijdens een DMT-trip (tripreport)

het-is-gelukt-seks-tijdens-dmt-trip-tripreport

Het idee was eigenlijk al een hele tijd geleden ontstaan, hoe zou het zijn om seks te hebben aan de DMT? Is het überhaupt mogelijk? Wat krijg je ervan mee? Ik houd wel van experimenteren en heb, denk ik, ondertussen voldoende ervaring met DMT en andere soorten psychedelica om iets dergelijks te proberen. Het idee was echter alweer maanden op de achtergrond geraakt, tot mijn vriendin er onlangs ineens weer over begon. We waren het erover eens: het werd tijd.

Lees ook: DMT veelgestelde vragen (F.A.Q.)

Nog geen week later is het dan zover, we hebben afgesproken om het die avond te proberen. Aangezien ik eigenlijk altijd DMT rook in mijn eentje, wil ik wel eerst wat ‘testronden’ doen om te kijken hoe ik me voel bij haar aanwezigheid in mijn trip. Ook helpt dit om de perfecte dosering te bepalen – ik wil immers wel trippen, maar ook niet zo hard dat ik er helemaal niks meer van meekrijg. We zetten ondertussen een film aan, omdat je vanwege de snel opbouwende tolerantie een uur moet wachten tussen de verschillende trips. Ik weeg 20 mg af, leg het in mijn pijpje en ga liggen op bed. Mijn vriendin komt me hierbij knuffelen, aangezien ik wil testen of ik deze aanraking merk en of ik wel prettig vind tijdens mijn trip. Ik neem de hit en weg ben ik, maar ergens voel ik haar aanwezigheid wel, zachtjes streelt ze me over mijn borst en armen. 

Eerste testrit: ik heb er vertrouwen in

Als ik weer bijkom voel ik me goed en licht euforisch. Prima trip, niet te zwaar en lichamelijke sensaties bleken wel door te komen. Ik heb er vertrouwen in. 

Na een uur is het tijd voor de tweede poging. Ik dacht dat ik nog wel wat dieper weg kon zakken in mijn trip, dus weeg ik maar 35 milligram af. Tevens willen we deze keer uitproberen of het wel lukt om in de stemming te raken tijdens de trip. Ik neem de hit en voel me heftig weggezogen worden, “shit”, denk ik “was dit dan toch teveel?”. Ik trip inderdaad erg hard en kom even later pas wat meer bij. Krijg lichamelijke sensaties binnen die ik niet kan begrijpen. Even later pas snap ik dat dit mijn vriendin was. “Het lukt niet, hé?” mompel ik. Nee dus, dit maal was ik me compleet niet bewust geweest van ons “experiment’je”. De moed zakt me een beetje in de schoenen. De trip was te intens, ik was niet meer bij bewustzijn. Oké, een lagere dosis dus, dit tevens als ik al opgewonden ben, besluit ik. Opgeven wil ik niet!

Een uurtje later leg ik weer ongeveer 25 mg DMT klaar in mijn pijpje. Daar gaan we weer!

Best lastig roken met iemand bovenop

Eenmaal bezig en met mijn vriendin bovenop mij merkte ik dat mijn hoogtepunt begon naderden, dus ik gaf aan dat het tijd was voor de hit DMT. Dit was ietwat lastig, zoals je je misschien wel kunt voorstellen met iemand bovenop. Ik verhit mijn pijpje en zie dat de DMT begt te smelten en verdampen. De rook dwarrrelt uit het pijpje, terwijl ik deze tussen mijn vingers heen en weer laat rollen. Ik zet de pijp aan mijn lippen en begin rustig te inhaleren. De bekende scherpe lucht vult mijn longen langzaam, mijn visie begon wat waziger te worden. 

Het laatste waar ik me nog bewust van ben is mijn vriendin die nog steeds bovenop me zit. Ik geef haar nog snel het pijpje, voor ik hem zelf niet meer weg kan leggen. Ik voelde de bekende ruk van DMT aan mijn lijf, alsof je eerst naar beneden gezogen wordt en daarna de trip in wordt gelanceerd. Mijn ogen sluiten zich vanzelf. Mijn lichaam zweeft. Het voelt vreemd, wat gevoellozer, maar toch niet helemaal afgesloten. Ik voel de aanwezigheid en het lichaam van mijn vriendin. Ik kan me nog net bedenken; ‘Yes, dit is een goede dosering’ voordat ik dieper wegzak. De visuals beginnen zich om me heen te ontluiken. Ondertussen blijft de sensatie van de ervaren aanrakingen aanwezig in mijn trip. Deze worden opgenomen en lijken bijna te versmelten met mijn gevoel en ervaring van de trip. Het is een warm, veilig en fijn gevoel dat de visuals lijkt aan te sturen. Geometrische patronen beginnen steeds heftiger door mijn gezichtsveld heen te dansen. De langzaamaan harder wordende piep van de DMT blijft suizen in mijn oren. Ik voel me nog verder ontkoppeld van de realiteit. Maar ondertussen voel ik ook een opbouwend gevoel in mijn lichaam. Mijn gedachten blijven verrassend helder. Deze slaan tijdens trips vaak nergens meer op, maar nu nog wel.

Een vreemde sensatie

Op dat moment komen er enkele geluiden van buitenaf door (mijn vriendin bereikte zelf haar hoogepunt). Ergens voel ik het en krijg ik het mee. Ik meen me te herinneren wat we ook alweeraan het doen zijn. Maar gevangen tussen de geometrische kolkende objecten is het een nogal vreemde sensatie. Het gevoel blijft zich maar opbouwen, de visuals worden steeds sterker. Er beginnen zich grote vierkante vlakken zich te vormen in mijn beeld, deze leken nu van binnenuit open te vouwen terwijl ze eerst toch echt plat leken. Ik word er langzaam doorheen gezogen, terwijl de binnenkant van de vierkanten in fractals uiteenvallen. In steeds meer adembenemende en vibrerende kleuren brak alle substantie om me heen zich op in kleinere kubusjes, wat een oneindig en adembenemend proces was. 

De sensatie van de seks zelf geeft me een een tintelend gevoel door mijn hele lichaam. De opbouw voelde ik overal, bijna alsof het in iedere vezel waarneembaar was. Ergens kon ik knijpen, ik voelde de heupen van mijn vriendin. Dit zorgde ervoor dat ik me nog iets beter realiseerde wat er gaande was. Maar toch is het nog steeds niet goed te onderscheiden wie nou wie is en welk lichaam het mijne is. 

Een explosie van gevoel

De tintelende sensatie is nu zo hevig dat ik het niet meer kwijt kan. Een explosie van gevoel raast door mijn lichaam; euforisch, endorfine. Het eerste ogenblik snap ik het niet, of tenminste, niet helemaal. Maar het blijft zich verder uitbreiden door mijn gehele lichaam. Het voelt alsof alles warm is en vibreert tot in de uiterste puntjes van mijn lichaam. Een uitzonderlijke sensatie. Na even realiseer ik me pas helemaal dat ik net mijn hoogtepunt bereikt moet hebben. De ervaring van de trip en die van de realiteit smelten samen. Mijn hele lichaam gloeit en schokt (alsdus mijn vriendin). Een heerlijk gevoel blijft hangen in mijn lichaam en ik voel mijzelf glimlachen. 

Na een korte tijd begin ik me langzaam bewuster te worden van mezelf en waar ik ben. Na nog even naspacen open ik niet veel later mijn ogen. Nog steeds is er een intense afterglow aanwezig. Ook de visuals zijn nog redelijk aanwezig, maar deze worden langzaam minder. De betekenis van alles wat er net allemaal gebeurd is begint een plekje te krijgen. Wat een intense ervaring, wat een gevoel. Ik weet niet goed wat te zeggen of hoe te reageren dus lach wat schaapachtig en knuffel mijn vriendin intens, na voor wat voelt een eeuwigheid. 

Lees het volgende tripreport van DMT: een avondje doorhalen op changa… GODDELIJK GENOT

Geef een reactie