MDMA: hard gaan op mijn eerste xtc-pil (tripreport)

eerste-keer-xtc-hard-tripreport

Ik had nog nooit MDMA gebruikt, totdat ik op een huisfeestje een xtc-pil kreeg aangeboden. Ik besloot het te proberen en ik ging best wel hard. 

Lees ook de Veelgestelde vragen over MDMA (F.A.Q.)

Het was vrijdag en ik was net klaar met werken. Ik kwam terug thuis in het studentenhuis waar ik samen met mijn vriendin woon. Iedereen zat gezellig buiten en ik kwam al aardig wat strakke koppies tegen. Ik was al langer benieuwd hoe het was om xtc te gebruiken. Ik ga samen met mijn vriendin erbij zitten.

Iedereen is al onder invloed

Ik raakt met een paar huisgenootjes aan de praat over MDMA. Er waren +/- 20 mensen onder invloed, 7 op de truffels de rest aan de xtc. Dus het duurde niet lang voordat mij ‘een kwartje’ (van een xtc-pil, red.) werd aangeboden. Ik weigerde dit in eerste instantie, omdat ik wist dat mijn vriendin de ochtend erna moest werken om 7.00 uur. Mijn vriendin zei vervolgens tegen mij: “als je een kwartje wilt proberen vind ik het geen probleem hoor.” Dus dacht ik, ‘waarom ook niet’.

Let op: Changing Perspective raadt aan eventueel gebruik van drugs vooraf goed te plannen

Ik loop mee naar iemands keuken om een glaasje water te pakken en het kwartje in te nemen. Dat was het moment dat ik eerlijk gezegd best wel met mijn hart ik mijn keel stond. Het leuke eraan was is dat ik daar stond met mijn werkshirt en mijn werkschoenen aan een xtc pil naar binnen te werken. Zo gezegd zo gedaan. Pilletje naar binnen en dan is het even wachten.

Wazig zien en kaakschaatsen

Ik wacht en voel me er niet vreemd bij want het is zo gezellig dat ik er helemaal niet mee bezig ben. En opeens realiseerde ik me dat ik een beetje troebel begon te zien en een vreemd gevoel heb in mijn onderbuik. Skip 10 minuten en ik zit me daar toch een partij te kaakschaatsen en moeilijk te doen. Iedereen keek me aan en begon te lachen omdat ze wisten dat ik keilekker ging. Zo voelde ik me ook.

Alleen mijn vriendin maakte zoch zorgen terwijl ik haar al meerdere keren had gezegt dat ik superkeigeweldigteringlekker ging. Maarja… leg dat maar eens uit op het moment dat je daar staat te kauwen als een gras-etende koe met pupillen zo groot als een muntdropje. Dus mijn vriendin meldt zich ziek omdat ze zich zorgen maakte. Nog geen uur later begon het allemaal uit te werken en weer terug naar normaal te gaan. Ik zeg tegen haar op een iets nuchtere manier dat het allemaal weer goed ging. Nu realiseerde ze zich dat het weer goed ging. We hebben laterna samen nog een kwartje genomen en knetterwild lilo en stitch zitten kijken.

Eindconclusie: een xtc-pil zou ik zeker nog een keer doen.

Lees ook het verhaal ‘MDMA: liefde en begrip met een vreemde (tripreport)’

Geef een reactie