Candyflip: weer helemaal opgeladen na een euforische trip

candyflip-opgeladen-na-euforische-trip

Op mijn favoriete drum’n bass feest heb ik een half zegeltje LSD (100 µg) en een xtc-pil (180 mg MDMA) genomen, om de muziek op een andere manier te ervaren en me meer verbonden te voelen met de vrienden met wie ik daarheen ging.

Lees ook de F.A.Q. van LSD

Om 21:30 uur zit ik in de trein naar Amsterdam, en neem ik de LSD in. Ik zit gezellig met vrienden te praten, en ben hyped voor het feestje. Zo’n twintig minuten nadat ik de zegel had ingenomen begonnen mijn armen lichtelijk te tintelen. Rond 22:00 uur begonnen de visuals voorzichtig.

22:15 Ik voel me lichtelijk ongemakkelijk, en een klein beetje misselijk. Ik heb een bepaalde soort spanning als we naar het feestje toe lopen, en deze spanning loopt op als we in de rij staan om gefouilleerd te worden. Ik heb de hele tijd dorst, en het gevoel dat mijn mond en keel heel droog zijn. Ik heb last van onnatuurlijke koude rillingen die ik niet had voordat ik de drug genomen had.

23:00 Ik voel me één met de omgeving, ik geniet intens van de muziek. De lichten zijn veel mooier en interessanter dan normaal, en trekken ook veel meer mijn aandacht. Ik voel een bepaalde soort euforie, en voel me ook heel energiek. Tijd lijkt vertraagd. Regelmatig doe ik mijn ogen dicht om te genieten van de visuals die opkomen als ik mijn ogen dicht doe, en hoe ik helemaal een fantasiewereld in wordt gezogen, waar alles beweegt of veranderd op de muziek. Ik heb het bijna constant heel erg heet.

0:00 Ik neem een halfje van mijn pilletje xtc.

00:40 Ik voel me ontzettend close met iedereen om me heen. Ik leg gemakkelijk contact met mensen. Ik voel heel veel liefde voor iedereen. Ik wordt heel erg praterig en wil met iedereen contact leggen, en knuffels geven. Spanning op mijn spieren neemt toe, en ik mijn kaken beginnen toe te nemen in spanning, en af en toe te bewegen.

01:45 Ik krijg opeens heel erg de behoefte om met de vriend waarmee ik was te praten over dingen die me dwars zaten. Ik had enkele maanden voor dit feest een sollicitatieprocedure bij het leger, maar ik ben daarvoor afgewezen vanwege een psychologisch onderzoek.

Ik had destijds heel hard getraind, en had de fysieke tests hiervoor ook gehaald. Dat ik hiervoor werd afgewezen was ook iets dat ik niet goed kon verwerken, aangezien ik niet wist wat ik anders zou willen. Ik had namelijk een opleiding afgerond in een richting waar ik ook niet in verder wilde. Verder was ik ook al een tijdje werkloos, en was er de laatste tijd veel wrijving tussen mij en mijn ouders bij wie ik nog samenwoon.

Normaal gesproken zou ik hier niet over willen praten, maar nu had ik juist de behoefde om mijn hart te luchten, en was er een goede vriend (die ook aan de xtc zat) die naar mij wilde luisteren. Ik had het gevoel dat ik op emotioneel gebied weerbaarder was dan normaal, en kon makkelijker praten over dingen die voor mij best moeilijk waren.

02:15 Ik neem het tweede halfje xtc. Vanaf dit moment van de avond verlies ik alle realisatie van tijd eigenlijk, en ben ik gewoon helemaal in het moment. Ik voel me mentaal opnieuw opgeladen, alsof er een resetknop is ingedrukt.

05:45 De MDMA begint uitgewerkt te raken, en ik heb erg de behoefte om nog een half pilletje bij te nemen. Ik besluit dit niet te doen, en vind het mooi geweest voor de avond qua drugsgebruik. Ik voel me minder energiek, en begin een beetje op te raken.

08:00 Ik zit in de metro na te genieten van het feestje. Ik heb mijn ogen dicht in een poging om te slapen, maar het lukt me niet om in slaap te vallen. Zit nog steeds te spacen, maar de effecten van de LSD worden wel al steeds minder.

Volgende dag: Ik voel me nog steeds euforisch, en ik voel nog steeds een toegenomen liefde voor iedereen. Na twee flinke slaapsessies voel ik me ook niet al te moe verder. Ik heb ook alles waar ik over heb gepraat opgeschreven, zodat ik het af en toe terug kon lezen.

Geef een reactie