3-MMC op een feestje (tripreport)

3-MMC-op-een-feestje

Ik had een zak met een halve gram 3-MMC meegenomen naar een feestje. Het werd een knuffelige avond, waar ik wel een flinke kater aan overhield. 

Lees ook 3-MMC: mijn liefdeskind (tripreport)

Ik had de avond ervoor in het cafe een treshold dose genomen van 50 milligram, zodat ik wist dat er geen allergische reactie of iets degelijks zouden kunnen voor komen. Deze avond begon rustig. Ik had eerst een paar drankjes gedaan. In mijn zak zat ongeveer 500 mg: genoeg om twee mensen een leuke avond te bezorgen.

Ik nam het eerste beetje 3-MMC rond een uur of 01.00. Het gevoel kwam langzaam binnen, maar ik het voelde wel heel fijn. Ik gok dat ik zo’n 100 milligram had genomen. Ik had namelijk thuis de kristallen afgewogen: dat waren drie stuks van elk 170 milligram.

Terwijl de avond voortduurde, viel de groep uit elkaar. Ik begon de 3-MMC steeds meer te voelen. Het gevoel was voor mij vooral zoals het fijne gevoel van MDMA. Ik krijg altijd ontzettend zin om te gaan knuffelen. Gelukkig waren de mensen om me heen op de hoogte en vonden ze mijn knuffeligheid geen probleem. Na ongeveer twee uur heb ik nog 100 mg bijgenomen. Het gevoel werd steeds intenser, de connectie met andere mensen gemakkelijker en het gaf me een ontzettende energieboost.

Na de laatste dosis heb ik ongeveer gefeest tot een uur of 06.00, waarna ik met een aantal mensen nog een jointje heb gerookt.

Rond 7:30 uur lag ik in bed, voldaan met nog een klein beetje gevoel van het middel. Om in slaap te komen heeft me ongeveer 15 minuten geduurd. De dag er na was ik volledig gesloopt. Misschien kwam dat door de drug misschien door de 3 uur slaap. De dagen erna wel een klein beetje gedipt maar geen ernstige verschijningen.

De 3-MMC kwam via een online site was niet getest en oraal ingenomen.

2 Reacties
  1. Ik heb een vraag ik wil aankomend weekend ook 3mmc gaan gebruiken op een huisfeest die ongeveer 6 uur duurt zit nog te twijfelen om oraal of nasaal te nemen wat raad jij mij aan ? En welke dosis

Geef een reactie